Project Description

Don­ke­re en moder­ne open keuken

Ontwerpopdracht & oplossing

De klant wilde een uitnodigende en eigentijdse open eet-, keuken- en zithoek creëren in hun Victoriaanse huis in Newbury, klaar om een gezin te stichten.
Het project werd voltooid met de gewaagde afwerking Stratus Grijs op het eiland, de onderkasten en de bovenkasten om de trend van donkere tinten te omarmen. Deze actuele kleur is naadloos gecombineerd met de eigentijdse witte Kristal deuren op hoge kasten en een Nordic Wood Wit tafelblad om een gevoel van balans en harmonie te creëren. Dit alles wordt versterkt door de zachtgrijze vloer en het natuurlijke licht dat binnenvalt via het centrale dakraam en de strakke deuren.
Een reeks wand- en onderkasten langs de achterwand en diepe pannenlades in het grote eiland bieden een overvloed aan opbergruimte voor een druk gezin. Een uitstekende tafel met plaats voor maximaal zes personen omsluit het eiland en biedt ruimte voor gezellige familiemaaltijden en creëert een sociale band met de keukenruimte.
De contrasterende wit/grijze zwevende kasten die naar de eethoek zijn gericht, bieden extra opbergruimte en creëren een nis om decoratieve voorwerpen uit te stallen waardoor keuken en woonruimte in elkaar overvloeien.
Deze keuken heeft zijn doel bereikt: een gezinsvriendelijke, functionele ruimte met een groot design.

Favoriete kenmerk van de ontwerper

"Het dakraam zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor het samenspel van donkere en stemmige kleuren met zachte grijstinten, wit en hout echt wordt geaccentueerd."

Project ontworpen en geassembleerd door

Snug Kitchens
Newbury: 01635 30060
www.snugkitchens.co.uk

Vorklaant

LM Matlak stratusgrijs
TU kristal

terug